Herbekijk

MENTLATENIGHT.TV

"Ik kan niet dansen, zingen of acteren, maar wel praten en vragen stellen ..... daarom presenteer ik een talkshow..."

Jurgen Verstrepen

Jurgen Verstrepen (1966) presenteerde de eerste Talkradio in België, de eerste interactieve politieke controversiële talktvshow op televisie, maakte veel lawaai in het Vlaams Parlement en is 'the comeback guy'' in Vlaanderen... tot vreugde maar ook soms ergernis van velen.. Nu is hij terug... met MENTLATENIGHT. Anders, rijper, wijzer? Nog meer weten? Klik zelf!

www.jurgenverstrepen.com

 

Garry Hagger is een vlotte 50er en even ijdel als vrouwelijke fotomodellen. Plastische chirurgie? Hij kent het. Garry scoorde een grote hit met het nummer 'Het mooiste moment' en is een écht showbeest met bijna 2000 optredens. We peuteren in zijn leven, van echtscheidingen tot geluk en overpijnzigen. Hij woont in de stille kempen maar is een spraakwaterval... niet stil dus!

Michel Van den Brande uit het programma 'The sky is the limit' is oprichter-eigenaar van stellingenbedrijf Kontrimo. Hij bouwde zijn weg naar de top helemaal eigenhandig, ook al ging hij tot zijn 14e naar school. Michel raakte in Vlaanderen bekend van zijn 'rechttoe-rechtaan' stijl en vooral van zijn straffe-ik-neem-geen-blad-voor-de-mond meningen. In MENTLATENIGHT was hij goed op dreef....

Nick en Simon‬ vullen alle zalen in ‪Nederland‬ en ‪Vlaanderen‬. Ze halen met hun cd's goud, platina, dubbel, triple platina en zélfs 4x platina! Ze winnen de ene na de andere nl award en vullen de ‪ahoy‬ Straffe zangers uit ‪Volendam‬ mét nu ook een glossy magazine.. Deze überpopulaire ‪Nederlanders‬ werden met plezier verhoord in de studio‬.

Wie kent Nasrien Cnops niet? 4x ‪‎pmagazine‬ cover, MNM ex-ochtendradio sidekick bij Petervandeveire, zangeres bij 'debende'‬ en presentatrice op Foxtvbe. Deze mediaduizendpoot praat open en bloot ‪over ontslag MNM, ambities, wensen en haar 'groot bakkes' uitspraken in de boekskes. Trouwens, ze wil nog een date in december dus bekijk deze aflevering als je je kans wil wagen ;)

Feesten is zijn leven, moet hij ooit gedacht hebben en hij heeft dan maar meteen een gelijknamig album gemaakt. Zijn carrière begon hij in het café De Kroon van zijn ouders, als D.J.. Finalist van de Soundmixshow in 2000 en de 2e plaats in Ontdek de ster een jaar later. Een echte charmezanger en dan is het plots Couckenbak en scoort hij deze zomer een nummer 1. met ‘Het is weer Couckenbak’ De langste polonaise is voor hem :)

 

Phaedra Hoste, rijper en wijzer. Zij mocht de spits afbijten in MENTLATENIGHT. We gingen met deze babe mét verstand en mening op zoek naar wat haar beroert. Phaedra praatte openhartig over haar wensen, verwachtingen én maatschappelijke mening. Vrouwen verdienen respect en teveel vluchtelingen overrompelen ons land. Een vrij en vrank gesprek met Phaedra, voor velen een verrassing...

Dwars, wars van alles.. bedenk het maar. Jeff Hoeyberghs heeft 'provocatieve' meningen die volgens hem gewoon logica en gezond verstand zijn. Vrouwen zullen hem in deze aflevering rauw lusten vanwege bepaalde vrouwonvriendelijke uitspraken maar volgens Jeff is alles genetica, wiskunde en wetenschappelijk verklaarbaar..

Hou je vast voor een rollercoaster van straffe meningen

 

Vlaams filmregisseur, presentator, mediafiguur en vooral 'spraakwaterval'. Hij maakte vele succesfilms zoals; Alles moet weg, Team Spirit, Vermist, Dossier K en Zot van A. Hij is getrouwd met Lien Willaert die hem prompt op dieet zette en r een boek over schreef ‘Mijn man staat op dieet maar hij weet het niet’ Nu schittert hij met de nieuwste FC De Kampioenen film..

Johan Verstreken praat naar aanleiding van zijn boek 'Met gesloten vuisten' dat heel wat stof deed opwaaien. Een zéér openhartig gesprek met Johan over zijn moeilijke jeugd, vechtscheiding van zijn ouders met een vader die er nooit was..ofwel dronken, foutgelopen relaties, misbruik door een Vlaamse zanger en zijn outing.

Joyce De Troch, ex- misskandidate, tv-presentatrice en zangeres. Ze was presentatrice van datingprogramma’s op VT4, acteerde in Verschoten & Zoon op VTM en maakte Vlaamse mannen zot met de meidengroep Opium. Tussendoor liet ze haar hele hebben en houden zien in Playboy. Nu is ze 'ouder' en 'wijzer' en weddingplanner.

De peetvader van de Vlaamse muziek en ook de man achter succesgroepen zoals Dream Express, Adrivalan Orchestra, het koor fine fleur, Adya Classic. Hij bracht piratenzenders naar Vlaanderen, maar stapte ook in de politiek. Een succesvol zakenman met een rebels kantje ;)

Bo Coolsaet, al meer dan 30 jaar dé liefdesprofessor in Vlaanderen en dé expert als het gaat over thema’s als liefde, relaties of seks. De boeken die hij hierover schreef groeiden uit tot regelrechte bestsellers. Reden temeer om in tijden van 50 shades of grey, vreemdgaan sites en tinder met hem te praten over seks & relaties in Vlaanderen. Zijn boodschap was duidelijk: 'Vlaamse mannen, wees terug een man in bed.. vrouwen verwachten dit'

Eén van de eerste échte (radio)deejays in Vlaanderen, van radio RTL tot VTM. Hij is of was onder andere dj, tv-presentator, cafébaas, animator, acteur, auteur, producer en journalist. Het leek alsof ik mezelf aan het interviewen was ;-) Een openhartig gesprek over ‪‎radio‬, tv‬, ‎media‬ en boeken. Hoezo de 'oudjes' mogen niet meer op tv en radio? Wat scheelt er in dit land?!

Zo openhartig heb ik Margriet Hermans nog nooit meegemaakt; over haar biseksualiteit, zangcarrière, gezondheid en kritische kijk op haar jeugd.Er schuilt een 'rebel' onder deze lachrimpels. Nooit meer politiek voor deze ex-politica? Kiezen tussen zingen of parlement! Het antwoord in deze MentLateNight was verrassend en ontluisterend... Straffe madam, mét een ongezouten mening...

Michel Vandenbosch, frontman van de dierenrechtenorganisatie GAIA. Een citaat dat ik aan hem voorlegde: "De beschaving van een volk is te meten aan de mate van respect waarmee ze met hun dieren omgaan." (M.Gandhi). ... over onverdoofd slachten, dierenrechten en zijn comeback na een hersenbloeding. Een openhartig gesprek...

Luc Caals is Vlaams acteur, komiek en presentator.en muzikant. Echt bekend werd hij door het Echt Antwaarps Theater en VTM waar hij te zien was in onder andere Lili en Marleen, Familie, Bompa, Chez Bompa Lawijt, Matroesjka's2 enzovoort . En de klein mannen kennen hem dan weer als Kabouter Smul. Een creatieven 1000poot ...

Een Vlaamse zanger die in 2007 op 30 jaar zijn 1ste single uitbracht. 4 jaar later brak hij echt door met Een superlange nacht. En met het nummer' Met heel mijn hart' scoorde hij z'n eerste nr 1-hit in de Ultratop Vlaamse Top10.. Ondertussen maakt hij meer lawaai dan ooit met 'David Van Dyck zingt Will Tura',

Johan Leman is een pater dominicaan, professor in de sociale en culturele antropologie en in België vooral bekend als voormalig directeur van het Centrum voor Gelijkheid van Kansen en voor Racismebestrijding het CGKR. Hoe bekijkt hij de huidige situatie van immigratie en integratie? Welke fouten heeft hij in het verleden gemaakt? Veel bedreigd en nooit bescherming gevraagd....

Wie kent Frans Bauer niet. Bij mijn research wilde ik een samenvatting van 1 minuut maken maar dit lukte niet. de lijst van zijn inzet en successen..té lang. Ik heb mij de afgelopen dagen verdiept, oneindig veel video’s bekeken op Youtube, gezocht naar drank of seksschandalen, overtredingen, rebels gedrag, foute uitspraken maar heb moeten opgeven. Frans Bauer blijkt de positieve brave Zuid-Nederlander te zijn waar iedereen van houdt.

 

Jeroen Denaeghel, bekend als het bijtend zuur van P-Magazine, ex-hoofdredacteur. Vele missen en andere bv vrouwen zijn bekend geworden door een covershoot of badpakkenspecial van hetzelfde blad, Jeroen praat vrijuit over het einde van P-Magazine, de toekomst van de boekskes, journalistiek, bv's en zijn privéleven.

 

 

Davy Brocatus, de man van ‪sterrenopdedansvloer met de opvallende kostuums.‬. Hij verdedigt met vuur en vlam dat jongens niet alleen moeten voetballen.. Hij won internationale danswedstrijden en runt nu een dansschool en B&B in Antwerpen. Een wervelend gesprek over politiek, tv, dansen en holebi's.

Sven Gatz is sinds vorig jaar Vlaams Minister van Cultuur&Media. Op elke foto die ik gezocht heb over Sven staat hij wel met een pint in zijn handen. Een tijd terug stapte hij uit de politiek maar na de vorige verkiezingen riepen ze hem terug. Tegenwoordig mag hij brandjes blussen bij de VRT en bepaalde culturele ego’s de gordijnen in jagen,.

Sonja Kimpen is een Belgisch gezondheidscoach, auteur en tv-presentator. Ze is voornamelijk gekend als gezondheidscoach en auteur. Kimpen presenteerde het tv-programma 'Je bent wat je eet op de Vlaamse zender VTM', waarin ze mensen met overgewicht begeleidde.

In 2012 begon ze met coachingsessies in theaterzalen. Sinds 2014 schrijft ze ook haar eigen magazines enrunt ze een fitness- en welnesscentrum samen met haar gezin.

 

Thomasman van Kristel Verbeke (1/3 van K3). Hij wordt in Vlaanderen wel eens omschreven als de ideale schoonzoon en begon z’n carrière als zanger van de rockband Ship Of Dreams en in de jaren 90 en 2000 was hij succesvol als zanger van de partyband X-Session

In 2010 speelt hij een van de hoofdrollen in de musical Notre-Dame de Paris en Momenteel schittert Gene aan de zijde van Els de Schepper in ‘Piaf, de musical’.

 

Leylah Alliet is éen van de mooiste vrouwen van België. Niet iedereen eindigt als nummer twee in Miss België en vertegenwoordigt straks België op de Miss worldverkiezingen in China. Voor de eerste keer verlaat ze de Europese grenzen, benieuwd of ze nog terugkomt. Met haar ook geen mopjes over vrouwen achter het stuur want ze is – althans volgens haar Wikipediapagina – marketing manager bij een automerk..

 

 

Zanger, opwarmer, tekstschrijver en sp-a politicus. Dit is de echte man achter ‘Je hebt me 1000 maal belogen’, al koos hij er wel een schuilnaam voor. Hij kan beschouwd worden als de pionier op vlak van publieksopwarming in Vlaanderen en staat ook al jaren op de barricaden voor Vlaamse artiesten Welkom Jo De Clercq of beter, Jo met de Banjo.

Micha Marah is een hele bekende zangeres, tv -en radiopresentatrice én een van de steunpilaren van de Vlaamse showbusiness. Ze heeft zelfs meegedaan aan het Eurovisiesongfestival en was met Benelux Theater een van de grote spelers was achter de schermen van de Vlaamse muziek. Ik kijk met Micha terug op haar boeiende carrière met succes en tegenslag. Een mediaicoon in Vlaanderen.

Viviane Audenaert is een madam die letterlijk van heel veel markten thuis is. Ze verzorgde 18 jaar lang de modereportages voor Dag allemaal, TV Familie en Joepie. Als mannequin liep ze zo’n 1.800 modeshows. Ze startte ze haar eigen hostessen- en mannequinbureau, een lingeriemerk en een pret-à-porter collectie. Ze zat in heel veel vakjury’s omwille haar visie op trends en mode. Tegenwoordig is Viviane actief als interieurdesigner. Ze ademt style en fashion.... in alle geuren en kleuren

 

Copyright @ All Rights Reserved